You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri konusunda kompetan olan Kermen’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile ömür alanlarınızda huzurla çağ geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri yardımıyla Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek amacıyla tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın kapısı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında satıma sunulmaktadır. Dışarıda iki türap contası ve muhtevaeride bir ısı contası olan Kale yangın kapkaloriın ısı genleşme tıntınlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya iye olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara şayan olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Kapısı Uygulama Amacı Yangın baplarının üretim amacı isim sağlığını koruyup yangın ve yaman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın kapıları sadece ivedi durumlarda binadan kaçışı bulmak değil, aynı zamanda yangın kabilinden durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha kabil yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine bakılırsa yanmadan 120 dakikaya denli dayanabilirler. Duman sızdırmayan yangın bapsı zehirlenmelerin önüne geçer. Ivedi çıkış bapları olarak da hatıralan bu kapıların kullanımı Yangın Çıkış Kapısı elden sadece her binada zorunludur. Dayanıklılığı sayesinde yangının yayılmasını belli bir müddet engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin idrak süresine kadar devran kazanmanızı sağlar.

Bu noktada özellikle bile çatı sahiplerinin ziyadesiyle takip etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lüzumlu istanbul Yanggın kapısı fiyatları düzenlemelerin mimarilması gerekmelidir. Damarı bozuk taktirde yangınlar çok fazla insanın yaşama ve esrar yitirilmesine da uğur açabilir.

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara müsait şekilde yerleştirilen hareketsiz kanatlı yangın bapsı, dünyaarı mevsuk açılacak şekilde kullanılır.

İşaretlendirmeler: Ivedi durumlarda kullanılması müstelzim kapıların tamamı nöbetaretlenmelidir. Üzerinde “ivedi çıkış” alfabesı kâin kapılarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık konstrüksiyonyor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı doğruca itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü karakol şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı için epey ustalıklevsel şekilde işlev yapmalıdır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında tütün ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında Yangın kapısı istanbul esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları en ali kalite ve en yarar bedel politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir tarafının belirtik olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda gönül zayiatının olma ihtimali resmî oranda düşmektedir.

Report this wiki page