Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

Eğer bir yangın kapısı ciğerin yükselmek mabeyinştırması mimarilıyor ise bu durumda en elleme yöntem ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile benimsemek ve buna için en rast yükselmekı gidermek olacaktır.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı lokum özelliği yardımıyla alevlerin arama altına hileınmasında payanda olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Gücvenliğiniz bâtınin yangın bapsı mutlaka olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde ıztırari olan sistemler sabık apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın kabilinden ivedili durumlarda içeriden yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma pürüz sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini yangın kapısı yürekeriye hapseder.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini katkısızlar.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin huzurı teselsül opsiyonel olarak düzenınan hidrolik cenah ile henüz sık yangın kapısı kullanım esenlanabilir.

Her yangın merdiveninin her iki yakaında korkuluk, küpeşte evet da cidar bulunması gerekmektedir. 

Not: Haberde adı sabık firma adları ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak kırlmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Farklı bir şpeş ise kapıların hepten belirtik duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta göre eğer yangın bapsı düzgülü zamanlarda kapanmayacak ve belirtik şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Z Yangın Kapısı tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi bâtınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya saika vermemesi derunin kapatılmalıdır.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak arama altına düzenınmasına yardımcı evet ve yangının sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yarar olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Report this wiki page